Iedereen moet de kans krijgen om zelf zijn levenslijn naar eigen wensen in te vullen.
Autonoom zolang het kan, omkaderd waar nodig

In het bruisende hart van Stevoort kan je terecht in “Residentie Steinvert”, een plek waar jong en oud elkaar letterlijk ontmoeten.
20 assistentiewoningen omgeven door 5 appartementen, een mini-crèche voor een 18-tal kinderen en dit naast het dorpsplein van een levendige buurt geeft iedere oudere de garantie dat hij of zij niet in een hoekje wordt weggeduwd.

Een supermarkt ligt letterlijk om de hoek, een kerk met meerdere vieringen per week ligt aan de overkant van het dorpsplein. Een kledingwinkel, haarkapper, dagbladhandel, apotheek, opticien, bankkantoor, brasserie, … . Je kan het allemaal op wandelafstand bereiken.

Wanneer je kiest om te wonen in een appartement van Steinvert dan kies je ervoor om zelfstandig te wonen maar ook voor de zekerheid dat er hulp en ondersteuning meteen beschikbaar is. Geborgenheid en dienstbaarheid staan centraal binnen Steinvert. Wanneer je tegen een probleem aanloopt is de woonassistent steeds in de buurt om je met raad en daad bij te staan.

De appartementen zijn modern en toegankelijk. Ze bieden alle comfort die de hedendaagse senior mag verwachten. Wonen in Steinvert betekent ook alle kansen krijgen om sociale contacten op te bouwen en te onderhouden. Maar al te vaak ontstaan er binnen assistentiewoningen mooie vriendschappen.